Informatie

Aanbiedingen

Kinderzitjes

hier vind u het merk yepp en zadel op stang en fietszit

Kinderzitjes There are no products in this category.

Subcategorieën

 • Bobike zitjes en...
 • Yepp

  Make every day a Yeppy day!

  Al sinds 1934 verkoopt GMG fietszitjes, wie heeft er niet in gezeten?
  Klik hier voor een terugblik naar het verleden!

  Met de komst van de Yepp is GMG een hele nieuwe weg ingeslagen.

  Door het gebruik van nieuwe materialen en een eigentijdse vormgeving staat de wereld van de fietszitjes op zijn kop! Sinds de introductie in 2009 zijn de Yepp fietszitjes bekroond met diverse design prijzen, waaronder de Fietsinnovatie award, Red Dot Design Award, Goed Industrieel Ontwerp –Best in Category en niet te vergeten de publieksprijs Baby Innovatieaward 2011. In de USA ontvingen de Yepp Mini en Maxi de “Seal of Approval”.

  De Yepp fietszitjes voldoen uiteraard aan de hoogste veiligheidseisen en voldoen zowel aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 als aan het Amerikaanse ASTM keurmerk. In maart 2012 werd de Yepp Maxi als beste beoordeeld in de Deense TAENK consumententest en in februari 2014 is de Yepp Maxi door de Consumentenbond uitgeroepen tot "Beste uit de test" en "Beste koop". 
  Innovatieve accessoires complementeren onze Yepp familie.

  De Yepp serie wordt inmiddels in zeer veel landen verkocht.

  Kinderen kunnen mee op de fiets vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld genomen vanaf 9 maanden totdat ze een jaar of 10 zijn. Voor iedere leeftijdsfase heeft Yepp een fietszitje dat perfect aansluit bij de behoefte van ouder en kind.

 • Zadel op stang en...

  Een wat groter kind gezellig voorop te vervoeren en ook een voor achter op

 • Overige kinderzitjes...